Kerst

Vier de Kerstdagen bij de Oude Hoeve

Kerstarrangement:
Wij, directie & medewerkers van Hotel Restaurant Arcen / de Oude Hoeve willen graag bijdragen om onze gasten een geweldige kerst te bezorgen. Daarom zullen wij zowel op 1e dan 2e Kerstdag een 3 of 4-gangen menu naar keuze in ons sfeervolle restaurant voor u serveren. De prijs voor een 3-gangen diner bedraagt €44,50 per persoon en voor een 4-gangen diner €49,50 per persoon. Ook is het mogelijk om i.p.v. te dineren mee te brunchen in ons restaurant, ook dit kunt u op het reserveringsformulier op de volgende pagina aangeven. De prijs voor de brunch bedraagt €27,50 per volwassene persoon. Kinderen tot en met 5 jaar brunchen gratis mee en voor kinderen van 6 tot 12 jaar bedraagt de prijs €15,00 per persoon. De aanvang van de brunch is om 11.30 uur en duurt tot omstreeks 14.00 uur.

Mocht u hier interesse in hebben en een tafeltje willen reserveren in ons restaurant dan ontvangen wij graag het bijgaande reserveringsformulier ingevuld persoonlijk afgegeven of verstuurd via de mail retour van u. Wij serveren deze dagen geen a la carte menu en er is helaas geen inloop zonder reservering mogelijk.

Helaas kunnen wij deze dagen niet voldoen aan de wensen van alle gasten denk hierbij aan gasten met gluten, noten, zaden en lactose allergieën. Dit durven en kunnen wij niet met zekerheid te garanderen & waarborgen door de kerstdrukte en willen dan ook eventuele ongemakken voorkomen. Mocht u nog vragen hierover hebben dan horen wij dit graag van u. Wij danken u alvast voor uw begrip hiervoor.

Kerstdiner menu



Voorgerechten
  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise en Parmezaan snippers
  • Tartaar van gerookte en verse zalm met een mierikswortel crème
  • Dun gesneden hertenham met meloen, walnoten en een spekjes dressing
  • Salade met gebakken scampi’s met een saffraan mayonaise
  • Salade geitenkaas gekarameliseerd met rietsuiker en een mango chutney (vegetarisch)
Soepen
  • Gebonden bospaddenstoelen soep met gemarineerde shi-take
  • Ossenstaart bouillon geparfumeerd met een vleugje Madeira
  • Cappuccino van wildbouillon geserveerd in een wijnglas
Hoofdgerechten
  • Tournedos met gesmoord rundvlees en een saus van aceto balsamico met zilveruitjes
  • Duo van hertenbief en wildzwijn filet met een preiselberen saus
  • Kabeljauwfilet met een roosje gerookte zalm en een witte wijn saus
  • Hazenbout gegaard in eigen jus met een rijkelijk garnituur
  • Varkenssukade met coburgerham en een rode portsaus
  • Gevulde paprika met diverse groenten, gegratineerd in een gorgonzolasaus (vegetarisch)
Desserts
  • Tiramisu van Bastogne koeken met koffie roomijs
  • Crème brulee van vanille met karamelijs
  • Selectie van binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met uienmarmelade
Kindermenu
Voorgerechten: Tomatensoepje of runderbouillon
Hoofdgerechten: Schnitzel, biefstukje of kipnuggets met frietjes en salade.
Dessert: Bambino kinderijsje

Alle bovenstaande hoofdgerechten zullen worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Kerstbrunch menu



Broodsoorten & Beleg
  • Uitgebreid broodassortiment , met o.a. door de Oude Hoeve vers afgebakken huisgemaakte oerbroden, suikerbrood en kerststol
  • 4 soorten vlees
  • 3 soorten vis
  • 3 soorten kaas
  • Div. zoetwaren
Eiergerechten
  • Gekookte eieren
  • Roerei
  • Gevulde eieren
Soepen
  • Mosterdsoep met spekjes
  • Tomatensoep zoals grootmoeder hem maakt.
Koude gerechten & salades
  • Aardappelsalade
  • Vers fruitsalade
  • Huisgemaakte koude schotel
  • Diverse salades
  • Gemengde sla soorten
  • 3 soorten dressings
  • Feta & olijven
  • Pasta salades
  • Gepocheerde zalm
Live Cooking

Warme gerechten
  • Visragout
  • Kippenragout
  • Aardappelgratin
  • Kruidenrijst
  • Oosterse wok groente
  • Saucijzen hapjes
  • Biefstukreepjes met rode wijnsaus
Kinderbuffet
  • Frietjes
  • Frikandellen
  • Bitterballen
  • Kipnuggets
Dessertbuffet
  • Apfelstrudel met warme kersen
  • Bavarois
  • Tiramisu
  • Chocolade mousse
  • Slagroomsoesjes
  • IJstaart

Reserveer direct uw Kerstarrangement

Tijdens uw reservering dient u het formulier naar wens in te vullen en voor 10 december verstuurd zijn