Kerst

Geachte gasten, 

Directie & medewerkers van Hotel Restaurant Arcen/ de Oude Hoeve willen graag bijdragen om onze gasten een geweldige kerst te bezorgen. 

Daarom zullen wij op de 1e Kerstdag geopend zijn voor zowel de brunch dan wel het diner met keuze uit de a la carte kaart. 

We zijn 2e kerstdag alleen tijdens de brunch geopend. 

De prijs voor de brunch bedraagt €27,50 per persoon. Kinderen tot en met 5 jaar brunchen mee voor de prijs van €1,00 per levensjaar en voor kinderen van 6 tot 12 jaar bedraagt de prijs €15,00 per persoon. De aanvang van de brunch is om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur. 

Mocht u hier interesse in hebben en een tafeltje willen reserveren in ons restaurant dan ontvangen wij uw reservering graag per telefoon of per mail aan; 

 info@hotelarcen.nl

 Helaas kunnen wij deze dagen niet voldoen aan de wensen van alle gasten denk hierbij aan gasten met gluten, noten, zaden en lactose allergieën. Dit durven en kunnen wij niet met zekerheid te garanderen & waarborgen door de kerstdrukte en willen dan ook eventuele ongemakken voorkomen. Mocht u nog vragen hierover hebben dan horen wij dit graag van u. 

Wij danken u alvast voor uw begrip hiervoor.