SFEERMARKT

SFEERMARKT 2020

Op woensdag 15 juli, 22 juli, 29 juli, 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus

Tussen 15 juli en 19 augustus zijn weer de sfeermarkten in Arcen! Een gezellige braderie en ’s avonds een disco in onze feestzaal.

Na de sfeermarkten is er vanaf 23:00 uur tot 04:00 uur een afterparty in onze zaal achter het gebouw. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen maar het kan zijn dat er mogelijk wat geluidsoverlast kan zijn. Alvast onze excuses hiervoor.

Am Mittwoch den 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08 und 19.08 ist die Braderie wieder in Arcen! Die sind sehr gemütlich und abends ist hier auch noch einen Disco in unserem Raum hinter das Hotel van  23:00 Uhr bis 04:00 Uhr. Es kann leider Lärmbelästigung geben, wir danken ihnen voraus für Ihr Verständnis.

Parkeren:
Tijdens de Sfeermarkt is het centrum van Arcen afgesloten voor al het verkeer. Bij de ingangen van het dorp word je opgevangen door verkeersbegeleiders die je verwijzen naar de parkeerplaatsen. Vanaf deze parkeerplaatsen wandel je in een paar minuutjes naar het centrum.

Geluidshinder:
Tijdens de sfeermarkt kunt u enig geluidshinder ondervinden tot in de late uurtjes.

Aangepaste kaart:
Tijdens de sfeermarkt hanteren wij een aangepaste kaart.

Geen acties:
Let op, tijdens deze dagen kunt u geen gebruik maken van onze acties/kortingsbonnen.

Markt
Een lang lint van zo’n 250 marktkraampjes slingert door de straten van het centrum. Het aanbod is groot en gevarieerd. Lekkerbekken komen voor het verse fruit, de streekproducten, of een lekker vers gebakken visje. Er is brocante, maar je vindt er ook kleding en hebbedingetjes. En luister je naar het verhaal van de enthousiaste standwerkers, dan is het onmogelijk om je gezicht in de plooi te houden.

Elke week ander entertainment
Op de Sfeermarktroute liggen vijf sfeerpunten met live entertainment. Elke week is er ander entertainment. Live muziek, straattheater en ander amusement maken de markt extra levendig en aantrekkelijk.

Kinderplein
Het Kinderplein werkt als een magneet op kinderen. Zij kunnen hier volop genieten van allerlei leuke kinderattracties en activiteiten. Je vindt het Kinderplein voor de kerk.

Goede doelenkramen
De Sfeermarkt wil het succes van deze gezellige zomermarkt graag delen met organisaties die zich inzetten voor een goed doel. Daarom stelt de Sfeermarkt elke week twee marktkramen gratis beschikbaar aan een goed doel. Zo proberen we de wereld samen een stukje mooier te maken!

Openingstijden
Aanvang 12.00 uur. Einde markt 21.00 uur, einde entertainment 23.30 uur

Meer informatie: http://www.sfeermarkten.nl/

Reserveer direct uw tafel

Online reserveren kan tot max 2 uur van te voren
Zie direct of uw tijd beschikbaar is